Puerto Ordaz

Hej

Ja à har man vart har nagra dagar, internet har pajjat pa hotellet sa jag sitter pa ett cyberfik och skriver lite.
Idag har vadret inte varit speciellt bra aska och regn fran 14-tiden, men det passar mej bra med magen i ett osakert skick haha.
Igar var vi och knatade runt i en park utanfor PO det var kanon fint kommer att lagga upp bilder pa detta senare. Vi gick lite halvt om halvt planlost pa stigarna och det forsta vi stotte pa var mygg och knott i ofantliga mangder, eller Piotr sa det ser ut som en gloria runt huvet haha, inte var det speciellt varmt eller fuktigt heller NOT svettades som om det var kolvhalning i 50 graders varme.

Har precis fatt lite nyheter fran Tapatio angaende ankomst och just nu om jag fattade ratt vilket jag hoppas sa skall dom vara till kaj pa sondag em, det skall bli riktigt skont att komma ombord kan jag saga efter varit har sen tisdags.

Hall tillgodo
Anders

Hotell Bilder

Hej då kommer de utlovade bilderna.
Det har hänt lite sen imorse, Jag har fått ett nytt rum som är mycket frächare och med fungerande AC, priset jag fick betala för detta var att den AC'n som sitter i mitt nya rum har en ljudnivå på ca 50-60 db speciellt när den drar på, sen går det inte att stänga balkongdörren fullständigt men det är sånt man kan leva med när det är lite frächare.
Har även varit ute på upptäckar turné och kollat runt lite, det finns i ärlighetens namn inte mycket att göra men det finns ju alltid en öl att tillgå när tristessen blir för stor. Har även fått veta att kajen inte är ledig förrän fredag så då vet man att vi har åtminstånne 2 nätter till här ute i junglen.''

hej hej snart åter

 
Kojen i det första rummet där maddrasen var gjord i granit, lägg oxå märket till den moderna AC'n som inte funka så bra.


Här är rummet i stort, notera den rena och det mycket eliganta mönstret på mattan, tittar man noga ser man oxå anti kackerlacks pulver detta hade en skön lukt.


Här är mitt nya rum med den fungerande AC'n, lite frächare eller??  

Resan!

Hej

Ja då var man framme i Puerto Ordaz, resan tog  nästan exakt 24 timmar dörr till dörr. Allt flöt på fint ända fram till Caracas, jag skall väl inte klga som tog mej igenom immigration och tullen på 20 minuter men för min rese kamrat och tillika 1:e maskinist tog det 2 timmar. Sen när vi väl skulle från Caracas till Pto Ordaz så var planet försenat och att få information var likas svårt som att få tillträde till presidenten, till slut var det ändå nägon som kunde några ord engelska ocg då fick vi veta att planet alltid är försenat Hmm tänker jag kanske dags att ändra avgångstiden då.
Väl framme så kommer det en gentleman och möter upp i en gammal vit bil typ en sån som Kojak körde omkring i, denna bil skulle inte ha en chans i bilprovning och jag tror inte chaufören skulle klara ett svenskt körkort men fort gick det.
Sen var det dags att checka in på hotellet där vi skall bo i minst 2 dagar enligt chaffisen, man kan lätt bli lurad av lobbyn och tro att detta skall bli OK, hotell rummet är nog det värsta jag varit med om det stinker anti kackerlacks medel och är allmänt ofrächt, kan inte ens kalla det för lopphotell för inte ens dom skulle vilja bo där, ner i receptionen och försökte förklara att detta var inte OK men språk är ju inte allas grej så kommunikationen las ganska snabbt ner. I stället tänkte jag att jag mejlar båten så får kapitän ta detta med agenten, men som allt annat så går det inte att komma åt telias webmail, den enda sida jag kan öppna är denna!!  
Detta med rummet är dock inte så ovanligt för dessa lurendrejare som kallar sej agenter är inte så noga med att skaffa bra rum åt sjömän, tror dock att det finns bättre rum här än de 2 i änden av korridoren där jag och Piotr bor. Skall ta lite foton och lägga upp så fort jag kommer ombord för uppkopplingen här är ju som sagt inte den bästa.
annars är det varmt och skönt i Hugo land.

hejhej


Dags att resa

Hejsan

Ja då var det dags igen att ge sej ut på böljan den blå, det bär av till Puerto Ordaz i Hugos förlovade land denna gång. Slapp dock fakiren från Landvetter utan AF 07:00, detta är toppen för då kan jag tillbringa sista natten hemma och slippa Landvetter Airport Hotel.

Lite stressat är det idag då väderspåarna har lovat regn, detta innebar att före 10:00 så var gräsklipparn igång och slog gräs för det vilda, just detta gräs växer ju så in i hisingen mycke speciellt när när dessa som tillverkar antimossmedel häller i gödning för gräset samtidigt.

Får passa på att Gratulera alla mina vänner som tog sej runt Göteborg i Lördags, finner det lite märkligt att nån givk imål då de på Rivstart imorse sa att alla svimmade Hmm. Det sattes ju nytt banrekord oxå så vi gratulerar även vår vän från Kenya som fixade detta 1:01 det blir nått att bita i till nästa år.

Hörs igen när jag Landat ombord på Tapatio.

Tillbaka

Hej, då var man tillbaka i rymden igen.

Veckan som gått har varit hektisk, sjukdomen har vi redan nämnt vill fotrtfarande inte ge med sej.
Sen har jag varit på möte i 3 dgr med mina kollegor ute på Nääs Fabriker där dom förövrigt spelade in Tuppen med Magnus Härenstam för en himla massa år sedan. Sen min vana trogen åkte jag ner till Sturtkö och hämtatde min son för att han ville vara här denna länghelg, dottern är på skolrea i Göteborg och har drabbats av samma sköna förkylning som jag lider av Kul NOT.

Avdelning Landgång: Nu har det visats 4 avsnitt varav det 2 senare har varit enligt mej bra underhållning, där har det visats hur kul i har det där ute för det mesta, alla dagar är väl inte saft och kakor.

Det har tydligen skapats en sida på FB som heter landgåmgs Anders, denna är ju ett måste för alla Landgångs Fans.

Återkommer med mer info och lite fotografier senare

Händerna på täcket
Anders

Sjukdomar och elände

Hejsan

Ber om ursäkt för att jag varit borta en stund, men jag har och är sjuk så jag har inte riktigt orkat skriva om eländet. Denna förkyling är nog den värsta jag varit med om den vill liksom inte riktigt släppa taget om min underbara kropp haha.

Förra veckan var det fullt upp med Arrvingarna som var här, de stunder som dom är här är de underbaraste jag har, så det gäller ta vara på dom till 100%
Har oxå fått iordning på min utombordare med hjälp från 1:e maskinisten på Stena Danica och tillika Gaztons far, så nu är han nästan förlåten alla dumma inlägg på denna sida. Plasten på själva båten var dock inte av snyggaste variant, kändes som snadpapper när jag drog handen över den. Detta kunde dock åthjälpas genom att ringa Donsö Marin och fråga lite snällt om dom hade tid över för att fixa detta. Det hade dom igentligen inte, men som tur är så känner man chefen haha.

Nu har det visats 2 avsnitt ur Landgång och jag tycker dom varit bra båda 2. Synd är väl dock att mitt namn fortfarande är fel, men dett skall enligt producenten själv vara åtgärdat så att Hollywood får tag på mej när dom söker mej hehe. Avsnitt 3 som visas imorgon Torsdag 20:30 så skall det vara mer action än i en Arnold Swarzenegger filem eller varför inte en Steven Segal film, detta har samma producent lovat som oxå lovat att mitt namn skall bli rätt hmm vi får väl se.

Nästa vecka väntar nya prövningar som kommer att kunna avläsas här på denna sida.

Lev Väl

RSS 2.0