Back In Buissnes

Får väl börja med att be om ursäkt för att jag skriver så lite eller ingenting medans jag är hemma, men det beror på att hjärnan fokuserar på helt andra ting när jag befinner mej på Styrsö. Men jag skall så kort som möjligt redovisa för min hemma vistelse denna gång.

Det började helt Ok för att det slutade snöa när jag kom hem och under de få gånger det snöade så befann jag mej på annan ort vilket medförde att Rut skötte snöröjningen även när jag var hemma, detta gillas skarpt av mej hehe.

Annars har ledigheten i stort bestått av att hålla svensk handel under armarna, TV-rummet har renoverats och då måste man inhandla ny TV och soffa, sen är det lättare att beställa och handla innan man kollat om det verkligen fungerar som jag tänkt men min optimism tror att jag kommer att få användning av dessa prylar någon gång i framtiden.

Sen blev det sportlov vilket medförde att jag åkte och hämtade Änglarna i K-krona, jag åkte ner lite tidigare för att se min son spela destriktsfinalen i bästa 4:an, det var enormt kul att se hans klass nästan utklassa allt motstånd i Blekinge, så nu bär det av till Stockholm och riksfinal 6-8 Maj vilket jag missar pga mitt arbete men jag önskar klass 4 på Sturköskolan lycka till.

Sportlovet avslutades med några dagar i Danmark där vi besökte Lalandia i Rödby, trevligt ställe med bad och många andra saker man kunde göra det fanns även godmat.

Lovet avslutades med att jag körde hem mina barn till deras mamma och sen hem som en raket för att packa min väska för avfärd till Houston TX och påmönstring i Beaumont.
Just nu ligger vi ankrade utanför Houston och väntar på besked om när,var hur vi skall gå till kaj, detta samtidigt som dimman stoppar trafiken lite då och då.

Resan hit gick bra och jag fick inhandla ett par nya solglajer eftersom jag glömde mina andra hemma, men jag tror att dessa är ganska coola av märket Gatorz förpackningen var i alla fall fin, sen lyckades jag även försnilla mina läsglas detta skedde nog redan på L-vetter, så tack gode gud för Ullared där jag fick shoppat nya läsglas på vår resa mot Danmark.

Hej hej ha de så bra så hoppas jag att jag snart är tillbaka i etern.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0