At The Bouy

Hejsan

Tankeverksamheten har inte legat nere snarare har den ökat sista dygnet, men förhoppningsvis så skall hjärnan få vila lite under natten och morgondagen.

Fisket: Ja vad skall man säga mycke fisk blev det men inte speciellt stora, den största tog givetvis fartygets maskinchef upp, denna fisk vet jag dock inte vad det är för sort. Den såg ut som en makrill men saknade ränder och hade prickar istället så kanske det var en Gaisare som gett upp?? Denna fiska var dock väldigt god då vi lade den i folie ihop med lök, tomater och smör och slängde in den i ugnen, här säger jag vi men det var vår bås som gjorde detta.

Vi fick mera fiskar några som säg ut som Abborar men det kan det ju inte vara, Fillipinarna kallde dom för sarge fish. Sen fick vi en himmla massa små firrar som kan ha varit sardiner dessa nappade gärna på den medhavda fiskeutrustningen från Sverige, provslakade även desa men dem var fulla i ben även "Abborarna" var inte helt benfria om man utrycker det så.

Lägger upp lite bilder på gårdagens fiskar.


Här är en bild på den fisk som såg ut som en makrill, den umaärksamme ser att denna har inte tagit på kroken utan denna har jag "huggt" den blå fina pilken försvann lite senare troligen bets linan av av en fisk med vassa gaddar.


Tillredd och klar att inmundiga


Abboren eller vad det är för fisk??


Färdig att äta


Glad fiskare med stor napp haha


Kommentarer
Postat av: Helena

Ny tröja?

2011-03-17 @ 21:22:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0