Ankrade utanför Houston Igen

Såg att senaste inlägget var för en vecka sedan eller rättare sagt 6 dagar och 22 timmar sedan, men med lite avrundning blir det en vecka eller!
Det är väl ungefär så länge som vi varit utan internet vilket gett oss lite nyhetstorka, men tro för den sakens skull inte att vi varit sysslolösa för fartyget har hållit oss sysselsatta med lite roliga och mindre roliga grejer. Har även varit runt på fartyget och tagit finn fem fel fotografier eller rättare sagt roliga bilder.

I alla fall sen sist jag skrev så har vi varit i Madero (ligger utanför Tampico) och Coatzacoalcos och lossat last samt klämt in en inspektion i Coatza.

När vi parkerat vid bojen i Tuxpan så återupptogs fisket av 3:e maskinisten och ena motormannen, denna gång fångades ett styck blåsfisk och 3 små Barracudor, dessa barkisar är tänkt att använda som bete här i Houston för enligt 3:an så skall det finnas hajar här, så kanske om jag orkar skall jag gå ner och fiska lite ikväll. Gjorde så men inget napp.

Enligt senaste ryktet skall vi gå till kaj på lördag och då hela vägen upp till City Dock, det är så långt upp man kan komma i diket för den som är intresserad.


Så här såg Blåsfisken ut, just denna variant är tydligen inte giftig utan en dilikatess.


3 små gulliga Barracudor, notera de fina gaddarna


Se om ni ser vad som är fel??


Stavingen här är lite udda men jag tror budskapet går fram.


Når detta fotot är taget gjorde fartyget ca 14 knop, kan nån gissa vad som är fel?


Kommentarer
Postat av: gazton

2011-03-25 @ 19:47:46
Postat av: gazton

påminner inte den fisken om nägon

2011-03-25 @ 19:49:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0