Den store fixaren

Dagen har vairt en lyckad dag för fixarAnders, först fixades en värmepump och senare på dagen blev även låset för dörren till uterummet lagat och fixat, detta är inte illa att få ordant på 1 vecka. Så nu kanske det kan bli en 3D TV vad jag nu skall med den till.

Helgen tillbringades i Karlskrona med mina arrvingar som emot tog sina julklappar samt att jag fick mina, dessa barn tänker mycke på sin pappa då jag fick hantlar och en annan grej man tränar magen med dessa kommer väl til pass nu när jag skall börja träna och friskvårda. Jag fick även en käpp av min dotter som måste tycka jag blivit gammal men kanske jag behöver den nångång i framtiden, fick även ett otroligt fint grytunderlägg som Embla gjort i slöjden dett står nu framme på köksbordet. På lördagen kollade jag när Fabian spelade seriespel i pingis det blev tyvärr förlust och på söndagen var det fotbolls cup i Kallinge där Embla spelade även här blev det inga större resultat men vad gäller båda barnen så tyckte jag att dom utvecklats samt spelade riktigt bra.

det kungliga postverket har överaskat alla inblandade denna veckan, skickade ett Packet till Fabian med lite spel mm och det skulle ta 1-2 dagar stog det på packetet, detta brukar jag ta med en nypa salt och dubbla för att vara på den säkra sidan, hör och häpna igår ringde Fabian och sa att det radan var framme hmm 1 dag måste vara nått sorts rekord för postverket.

hej hej


Det fina Grytunderlägget.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0