en vecka senare

hej igen'

Att jag inte skrivit något kan bero på 2 saker att jag inte haft något att skriva om eller att internet varit krassligt, kan även vara så att jag inte hunnit oxå på grund av hårt arbete. Detta lämnar jag helt åt er att bestämma själva så har jag inte sagt förmycket.

Veckan som gått har innehållit en strålande sol och höga temperaturer, som jag skrev innan så har vi varit nere i Coatzacoalcos och vänt och är nu tillbaka uppe i Missisippi och ligger just nu ankrade @ 9 mile anchorage som ligger alldeles söder om New Orleans. Vi ankrade här vid midnatt och ryktet säger att vi skall bli kvar här i några dagar innan vi skall lasta och bege oss söderut bort från detta dike.

Turen upp hit var intressant vi hade en skön flodtemperatur på 32,5 grader med en toppnotering på 32,9,oh vad skönt tycker nog de flesta men en maskinist brukar bli bekymmrad vid dessa temperaturer då det ger oss en hög kylvattentemperatur toppnotering igår 36,9 grader och det är nog ganska nära gränsen innan vi får riktiga problem.

Har inte fotgraferat något denna vecka men det kommer, skall försöka ha lite tätare inlägg nu oxå.

hej hej

Kommentarer
Postat av: Helena

Då bestämmer jag krassligt internet, för då är det i alla fall inget du har kunnat påverka själv... =o)

2011-08-09 @ 16:35:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0