Glad Påsk

Ja mina vänner då var påsken här och vila står på schemat.

Vädret idag är strålande och underlaget har blivit bättre = lite mindre vägbulor, Har påskpyntat lite på kontoret genom att tejpa upp lite kycklingar och så, det är samma typ som på min smått otroligt vakra mobil(se senaste inlägg). För den som är intresserad av att göra sådana kycklinga så är det bara att gå in på följande adress;
http://www.spelochpyssel.com/pyssel_kort_pa/p_kyckling_kort.htm  Sen är det bara att färglägga hur man vill, jag valde traditionellt gult och orange tycker nog att det är mest påskigt så.

Annars är vi påväg till Santos för att lossa ut det sista av lasten, ankomst just nu beräknad till 03:00 måndag morgon. Väl där skall vi ankra i några dagar och då tänkte jag passa på att fiska, där får man upp en ful fisk med vassa tänder som våra vänner från södern kallar för "sword fish" får dock ej förväxlas med Svärdfisk, att de kallar den så är för att den ser ut som ett svärd (lång och blank).
Talade med min son i telefon tidigare idag och berättade han att han fått en Gädda för första gången, vikten uppskattades till ca 1kg, han var lätt lycklig kan jag meddela och även jag blev väl lite glad.
Har även fått veta att den fisk jag fångade i Tuxpan som jag kallade för prickig makrill var en King Fish så nu vet jag hur de ser ut oxå.

Det har oxå kommit till min kännedom att det har varit en trädgårdsmästare hemma och rotat i trädgården.

Och givetvis Eivors Spalt: 11:00 lokal tid (GMT - 3 timmar)

Lat:      19 deg 58,6' S
Long:   38 deg 25,5' W
Kurs:    220 deg
Fart:    14,5 knop SOG/STW

Jag lägger upp den snygga mobilen en gång till

Ha nu en riktigt trevlig Påsk Allihopa


Visst är den fantastisk


Så här ser uppfarten till huset ut nu, innan så var det mossa och gräsbeväxtning som gällde.


Trädgårdmästaren själv, Hon är även väl omnämnd i denna blogg då hon har en egnen spalt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0