En Tankeställare


Har engagerat mej lite i Blåvitt’s missöden så här långt i årets Allsvenska, i verenda tidning så sår det att JO måste avgå eller att han skall få sparken, jag skall erkänna att även jag oxå ropar om att göra sej av med tränaren för att få in ny energi och andra ögon.
Men när man tänker efter så gick det knackigt redan förra året med svag produktion framåt och vad har man gjort åt detta?? Man har inhandlat en spelare ”Drugge” precis som om han skulle vara någon frälsare och det har han verkligen visat att han är eller!!
Om man ser det på detta viset så har ju inte JO’s jobb blivit enklare och hans möjligheter för att göra förändringar är inte större i år äne förra året, detta betyder enligt mej att allt handlar om Herr Milds envishet och han har gjort denna anrika förening till sin diktatur, så om jag får tycke så borde det göras revolt inom föreningen och kanske avsätta diktatorn och på så sätt göra livet enklare för tränaren.

Man kan jämföra detta med den gångna säsongerna för indiaerna från Frölunda, där har det bytts tränare in i absurdum och även här satt det en GM och bestämde om vilka spelare som skulle in/ut ur laget, resultaten har ju talat för sej själv de senaste åren men nu har de tänkt om och tränaren får bestämma vilka spelartyper han vill ha in i laget så faktiskt tror jag att indianerna kommer att gå mycket bättre iå än förra året.

Gais fick 1-1 idag borta mot Mjällby = 10 poäng för BV, om man vill vara bäst i stan får man nog börja hitta på något snart för ett lite större handikap så kan man glömma detta. Det är bara att grattulera Gais till denna succé som till viss del stavas Mats Persson som har svept marknade på spelare som antingen varit gratis eller väldigt billiga.

 Tack för ordet


Kommentarer
Postat av: Tompa

Vinst med 2-0 idag mot Kalmar. Nu sjönger klacken igen.

2011-04-25 @ 18:29:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0