Ombord

Då var man ombord och har varit så sen igår em, det var skönt att komma ombord efter 5 dagar på hotel. Det blev lite segt mot slutet kan jag säga. Igår när vi skulle ut till fartyget som förövrigt ligger till ankars på floden så hade jag stort span efter Anacondor, men en gubbe med lite engelska kunskaper förklarade att dom bara är ute på nätterna och jagar så dom fick jag inte se, men jag har inte gett upp, tänkte ta en matros och hänga på utsidan ikväll och se om vi kan locka fram dom, om inte annat så kanske nån Piraya dyker upp. Men idag har jag fått se flod Delfiner som simmade runt lite här imorse.

Här kommer oxå några foton från utflykten till parken som jag glömt namnet på, kanske för att det var lite svårt att uttala. De flesta foton innehåller vatten men det är kanske för att det var mycket vatten, knott och mygg där, det var dock lite svårt att ta kort på knotten och myggen för dom är ju inte så stora.


Denna forsen var nästan det första vi stötte på, det fann otroligt mycke fisk här, men jag tror det var fiske förbud för inte en människa stod och fiskade.


Lite vatten mellan lite buskar och träd


Här rinner det lite vatten, tyckte det var ett fint foto


Här rann det vatten ordentligt, i bakrunden skymtar man ett av Hugos byggen och är det största "Powerplant" i Venezuela.


Detta fotot tycker jag oxå är ganska snyggt faktiskt.


Påväg ut ur parken skramlade det till i träden och 4 apor av okänd art höll låda för oss, man ser 2 av dom på denna bilden. Om någon vet vad för art det är får man gärna skriva detta i kommenterna.




Kommentarer
Postat av: LB

Fina bilder,kul ändå att få se lite annat.

Apsort känner jag inte till.

2010-06-01 @ 10:06:39
Postat av: Helena

Jättefina bilder!!! Känns mer som en djungel än en park... Tvekar lite på aporna, men jag har nästan konstaterat att det i alla fall inte är gorillor. Puss H

2010-06-01 @ 15:29:34
Postat av: Lina

Haha, du och din jakt på vilda djur, haha, vilken matros får bli lockbete denna gång? I övrigt fina bilder och var delfinerna rosa?

2010-06-03 @ 01:38:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0