Rättvisa

Hej

För börja med att tacka mina läsare som nu ökat i antal, jätte kul. Jag börjar känna mej som Blondin Bella eller kanske Blondin Pelle. 

Hur som helst ligger vi nu i Soprano Land och har gjort så sedan i eftermiddags, det är ett märkligt land detta. Man får nämligen som sjöman inte gå iland, får och får man får ta en båt till det ringa priset av 800 USD så det hoppar jag nog över.

Som ni kanske förstått tidigare så har jag inte varit helt nöjd med vad vi har blivit erbjudna för uppdrag efter denna seans i NY/NJ. Men nu verkar det ändå som om ett annat fartyg skall(som alltid slipper) få den roliga uppgiften att gå i ballast till europa och vi skall få gå ner till USG och köra lite PMI, detta är vad jag kallar rättvisa. Nog om detta och tllbaka till mitt gnälliga liv.
Nu har det lyckats så att det är 4 nätter irad som jag fått äran att tillbringa i maskinrummet, som om detta inte var nog så hotas det med ännu en natt/tidig morgon för att gå ut och ankra, där kommer vi ha roliga aktiviteter så som bunkring och proviant(tror jag)

Tack för ordet

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0