Seine

Tror det stavas så,

I alla fall så har vi nu kommit fram till Rouen i grodans förlovade hemland, fick oxå igång internet när vi kom till kaj så nu kan jag informera om mina förehavanden.
Som jag skrivit tidigare så var Altenen väldigt snäll mot oss och det guppade väl bara i en dag, fick se både Delfiner och Valar runt Azorerna, dessa gynnare håller sej dock borta när man råkar ha en kamera i fickan, men jag lurade dom en dag då jag under förutvändning skulle fram på backen(ja vist låter det konstigt) och inspektera en sak, då smög jag ner min filmkamera i fickan utan att Delfinerna viste det, haha där åkte dom dit, fick väl ca 5 minuter film.

sen igår morse var det dags att ta sej upp för Seine, vi tog lots vid 07:30 för att han skulle visa oss vägen, denna så kallade flod är ännu ett av de lerdike som vi trafikerar, men det var jätte fint runt omkring får jag säga, detta kunde jag olla när jag smet iväg från motor rummet lite då och då, pasade även då på att smyga ner kameran.
Det är ganska smal flod om man kan säga så, så när vi skall ut igen så undrar jag om vi måste backa eller kanske Frans"männen" har ett knep så vi kan köra åt rätt håll om man säger så.

hej hej


Här ser ni att vi kör framåt, snygg färg på vattnet.


På detta foto kör vi fortfarande framåt, men bilden är tagen akterut.

Kommentarer
Postat av: Helena

Ursäkta mig, men exakt vad ollade du???? =o)

2010-06-24 @ 18:15:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0