Poolen som försvann

Hejsan,

Då var man tillbaka i rymden igen, 6 dagar utan internet under dessa VM tider är att betraktas som ett bakslag, vår mast och skorsten skymmer flitigt sikten för vår fina boll på taket. Men detta betyder inte att vi här inte vet hur det går i VM, får ideliga rapporter hemifrån i just denna fråga. Så nu vet vi att dom i Nigeria vet precis det vi i Sverige vistse innan.

Idag passerar vi Azorerna vid lunchtid, etta betyder för mej Val och delfin spaning. Har under morgontimmarna laddat och ställt in kamerorna efter bästa förmåga, hoppas nu oxå att jag får något att fotografer så jag kan lägga upp dessa bilder här på denna sida. Vi hade ett stimm Delfiner här vid 09:00 imorse men dessa missade jag för att man kan inte se dom från motorrummet, men fyskam den som ger sej, man får väl ta täta besök ut på däck idag.
Det känns att vi kommit en bit norrut nu, temperaturen dalar, imorse hade vi 19 grader i både luft och vatten. Våra vänner från Fillipinerna börja ta på sej termodräkterna när dom skall ut på däck(nja inte helt sant).

För att återknyta till överskriften så kommer här en helt sann och rolig historia, poolen ifråga är en sådan där uppblåsbar som man har hemma i trädgården.
Vår överstyrman och vår kadett badade i denna häromdagen, och för att den inte skall mögla så brukar den hänga på tork innan den packas ihop, sagt och gjort. Just denna dag så regnade det och den hängdes på på tork utanför incinirator rummet där vi har ett litet"soprum". Här brukar vår incinerator chief ta lite skräp och elda på morgonen för att få upp värmen lite fortare, så även denna dag. När sen poolskötaren(öst) skulle hämta och packa in poolen så var den borta, ja ni kan nog lista ut vart den tog vägen, bäst är dock förklaringen - But it was laying in the garbage room, detta tycker jag är jätte roligt helst efter som vi skojade lite om detta över kopp bryggkaffe.

Ha de göö
Anders

Kommentarer
Postat av: LB

Verkar som det inte bara är poolen som försvunnit.:))

2010-06-22 @ 20:16:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0