Skallerorm och Hammerfall

Hej mina trogna läsare!!

Ja då var man hemm sedan några timma, har precis sluppit ur klorna från min sambo och älskade så jag får lite tid över att skriva lite om min resa.

Vi lämnade fartyget vi 10-tiden, som vanligt klaffar ju allt. Fick stå och vänta på shuttlen till gaten(porten), och när klockan blev 10:15 så jag gick och snackade med en gubbe som hette Joe om han kunde påminna sina kompisar att vi faktiskt skulle bli hämtatde klockan 10. Under dessa skälvande minuter som jag lämnade övriga avmönstrare så lyckades vår kadett sparka iväg nått som hon trodde var ett gummiband, det var det inte. Vid närmare undersökning så visade det sej att det var en liten skallerorm som låg där i solen och gottade sej, nyfiken som man är tog jag hjäp av Mr Tago tago alias Archibal Cruz för att hitta nått att peta med, vi fann en bit ståltråd. När vi petade på den så räckte den ut tungan och alla 4 ryggade tillbaka och när jag sa att små orma är giftigare än stora så blev alla jätte rädda och räddaste blev nog jag, men dertta hindrade mej inte att peta på den ytterligare.

En ännu större upplevelse var väl när vi satt i baren på flygplatsen och väntade på att planet skulle gå. Först ser jag en långhårig varelse komma upp för rulltrappan, tänker den här killen känner jag igen han måste var från Göteborg hmmmm, sen dyker det upp 3 stýcken till, då slår blixten ner Hammerfall vad i hela hisingen gör dom i Houstn?? Det visar sej efter lite efterforskningar att dom varit på turné som dom avslutat i Houston kvällen innan. Samtidigt som jag forskar i detta så lyckas jag få tag på min son Fabian som får prata med Bassisten under tiden jag fixar fram papper och penna för autografer till Fabbe, får även ett special designat plectrum till Fabbe.
Jag får säja att dessa hårt rockande människor var mycket trevliga, ställde upp på ett gruppfoto som jag skickade till min son.

Tack och hej leverpastej



Hammerfall at George Bush Intercontinental Airport

Kommentarer
Postat av: Lina

Det blev ju ett bra foto :)

2010-04-11 @ 21:10:06
URL: http://allona.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0