Open Sea

Hej hej

Nja så mycket open sea kanske det inte är ännu, det syns oljeplattformar lite överallt men det är ju i alla fall lite vatten runt omkring, nästan så man saknar leran i Beaumont.
Vi lämnade Beaumont igår kväll vid 19:30 (utan att ha sett en enda alligator) och hade några härliga timmar i maskinrummet efter mörkrets inbrott, det verkar som om alla flod passager måste ske på natten kanske vår vän Murphy har ett finger med i spelet.

Nu stävar vi mot **Tuxpan ett underbart ställe NOT, där kommer vi ligga förtöjda i en boj ute i havet och pumpa vår bensin via ett rör på botten iland till mexarnas miljöbilar, det är givetvis en slang inblandad oxå.

Efter vår seans i Tuxpan så vet jag i skrivadets stund inte vart vi ska så jag får återkomma om detta senare. En sak är dock säker att då skall jag lämna fartyget för den här gången.

**Ja nu är det snart fredag och då det festas på Tequila i Mexiko och då kan last ägarna få några genialiska idéer och kanske skicka oss nån annan stans, men vi förutsätter Tuxpan i detta nu.

Kommentarer
Postat av: Kenth

Viva la Mexico

2010-04-01 @ 19:46:25
Postat av: Helena

Tänk på att det är påsk också... en riktigt galen högtid i det landet.

2010-04-01 @ 19:59:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0