Sol, vind och vatten

Nja så mycket sol har det inte blivit de senaste dagarna då vår kompis Irene utvecklade sej till årets första Orkan.

NU skall vi se om vi inte kan få med några bilder idag, man vet inte farten på internettet innan man provat och för det mesta är det så segt att tuggimi framstår som fast.

I alla fall så var vi ute i riktigt dåligt väder under måndagen och även idag är det skit men något bättre, vår nämnde vän såg till att ge oss rejäl sjö så sömn har det varit dåligt med under den gångna natten men det får väl kompenseras inatt. Natten som kommer har det ryktats att sömntjuven skulle komma och sno en timma av oss, han skulle varit här redan inatt men kanske väderleken hejdade hans framfart, men förr eller senare så lär han ju dyka upp.
Det var svårt att få några rättvisande bilder på ovädret igår men jag har hittat 2 stycken som kanske jan ge en känsla av hur vi haft det här ute, eftersom jag gör min sista törn här på Tapatio så hade man väl hoppats på en lung och fin törn men så blev det inte haha. Nu har vi i alla fall svängt söderut igen och närmar oss detinationen med en fart som ni får kolla i Eivor spslt som kommer här.

Eivors Spalt, 13:30 Lokal tid(GMT -5 timmar)

Lat:   20deg 44' N
Long: 65deg 45' W
Kurs: 123 grader(snett neråt vänster)
Fart: 11,4 knop (SOG) 12,2 (STW)


Så här blev mattan i hytten jag beskrev i ett tidigare inlägg, skall bara göra några justeringar i em vad gäller kanter sen är jag mer än nöjd med denna insatts.


På lördagen hade vi BBQ med tillhörande tävling i kastline kastning, bloggaren själv hade ingen större framgång i denna tävling, det roliga dock var att mässmannen tog hem segern. här hade vi i alla fall fint väder och varmt var det oxå.


En bild tagen akterut från bryggan igår, bilden är väl inte helt rättvisande men ger kanske en kännsla av hur det var.


Försökte under hela dagen när tid gavs att få ett riktigt bra skvätt kort och detta var väl det som blev minst sämst, på detta foto regnar det oxå. Den fantasifulle kanske kanske kan tänka sej vågorna i bakrunden, i vilket fall som helst så gungade det

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0