Hoppsan

Ojojoj såg att det redan var 2 dagar sedan jag var inne här och skrev något uppmuntrande(och jag som klagat på att min dotter uppdaterar sej så sällan), nja det kanske inte finns så mycket att skriva om eller så har jag varit lite upptagen de senaste dagarna.

Efter att vi lämnat Irene bakom oss så har vi i maskinrummet haft en del att stå i och har väl lyckats till nästan 100% med vad vi tänkte vi skulle göra. I alla fall så var det tillräckligt med de timmar vi fick dansa med henne, och inte mycket sömn blev det heller den natten alltså precis som om man varit på ett party.

Idag så är det inte så mycket moln på vår himmel så jag tänkte smita ut efter kaffet och fototgrafera lite om det nu finns något att fota,
men det blir ju åtminstånne en lite promenad denna bantar vecka. Just det håller på med banting genom att äta kycklingsoppa och att man går ner i vikt är nog pga alla toabesök, magen har inte varit sej lik de senaste dagarna och idag var det ytterst nära jag gjorde i brallan så nu är det slut fisit tills det är fastare i magen haha.

Om jag hittar något roligt att fotografera så dyker det upp i nästa inlägg

Ha de så bra och sköt om er.

PS: det blev ingen spalt idag då jag inte vågar gå allt för långt från toaletten haha, men den kommer nästa gång. Men vi passearade Barbados igår eftermiddag.


Kommentarer
Postat av: Helena

Då tror jag Eivor klarar sig utan spalt denna gången, för på Barbados har hon varit, så hon vet var det ligger... =o)

2011-08-26 @ 09:08:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0