Dags Rapport 2011-08-12

Ja här har inte hänt mycket sedan förra inlägget. Vi ligger kvar på exakt samma ställe och lär så göra över helgen oxå. Så än finns det hopp om att får se en alligator även om jag innerst inne tvivlar på att det blir så, får nog det ett snack med den där 007 om detta.

Ja nu var väl dett inte hela sanningen för idag kom det några regndroppar ja faktiskt en heldel det var så att man blev lite blöt på sin inspektinsrunda på fartygets däck.
Sen har temperaturen i floden sjunkit lite oxå från 32,7 till 32,6 haha, men det lilla gläder en maskinchef som kämpar mot naturens krafter.
Fördelen med att ligga här är väl att det inte rullar och det är ganska skönt för om rykten stämmer om resan efter den här så lär vi få vår beskärda del av den varan längre fram.

Sen passerade det en kryssningsbåt igår kväll Carneval Thriumph den var vit och fin, annars består kvällarna mest av att titta på TV eller film, gymmet har inte ropat så kraftigt på mej å andra sidan så är det 2 våningar ner så om man har på lite högre ljud på TV'n så slipper man höra gnället från träningsredskapen hehe, men det betyder inte att jag inte varit där. Har faktiskt både tränat och inspekterat detta utrymme så jag vet allt var det finns.

Idag missar jag festen i Göta's bo, detta är en trevlig och fin tillställning i goda vänners lag, idag var det tydligen BBQ. Halsviksvägen 20 representeras idag av fröken Berntsson, hon måste ha smitit ner tidigt för ingen svarade när jag ringde 18:45 svensk tid hmmm.

Nä nu får det bli ytterligare en inspektionsrunda denna gång utan regn.

Foton och sånt kommer i ett senare inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0