Alongside Westwego

Japp då gick vi till kaj igår kväll, låg här förra hösten och lastade på samma kaj, den gången var det förbjudet att gå iland men denna gång verkar det som om möjligheten skall finnas.

Detta ställe ligger strax uppför Missisippi från New Orleans räknat. Det är inte långt för en fågel att ta sej in till stan men en ganska lång omväg för de som inte kan flyga, man kan se stan härifrån med Superdome i förgrunden, får se om man orkar ta sej iland ikvällningen om inte så bara för en promenad och titta på hålan där vi ligger, är dock lite orolig för att det som skall bli som sista färden haha. Hmm kanske införskaffa en Banjo och smälta in jaja sånt här skit skriver man bara när man inte har nått att skriva om tror jag, men denna gång blir det lite fotografier oxå dock inte på några Alligatorer då desa varelser inte behaga visa sej för en sånn intresserad som jag, ja även 3:e styrman har jag fått med i mitt spanande efter reptiler.

hej hej


Här ligger vi fint förtöjda i diket


En bild akterut oxå, här trodde jag att det skulle krylla med Alligatorer men så fel jag hade


Och slutligen en bild på New Orleans oxå, den byggnaden med det runda taket lite till vänster om höghusen är Superdome, dit flydde en stor del av befolkningen när Hurrikanen Katrina härjade.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0